Het is elk seizoen genieten op de Veluwe!

De Veluwe is een fijne vakantiebestemming in alle vier de jaargetijden. ‘S Winters is een vakantiehuisje op de Veluwe een fantastische plek om feestdagen door te brengen. In lente laten de edelherten laten zich weer zien en komt alles tot bloei. En dan komt de zomer, dan geniet je van talloze kleuren groen en elk jaar mooier en zonniger weer. Na de zomer komt de herfst, de bossen kleuren van helder groen naar warme kleuren als rood, geel en oranje.

Genieten op de veluwe

Op de veluwe zijn heel veel dingen te beleven, terwijl je geniet van je verblijf in een vakantiehuisje. De mogelijkheden in het natuurgebied zijn oneindig. De Veluwe bestaat uit ongeveer 1000 km² aan diverse natuur en is ideaal voor een nachtje, weekendje of weekje genieten in eigen land. De omgeving bestaat voor voornamelijk uit uitgestrekte bossen, maar je vindt er ook tal van heidevelden, landgoederen, zandverstuivingen en kronkelende beken. 

Naast de wonderschone natuur kan jong en oud genieten van de vele actitiveiten en bezienswaardigheden in de omgeving, ontdek hieronder wat je allemaal kunt beleven in het natuurgebied.

De veluwe is de ideale vakantieplek voor iedereen

Genieten van de veluwe

Avontuur tijdens je vakantie

Jong en oud kan genieten op de veluwe. Er zijn vele avonturen en activiteiten te beleven. Van attractieparken en dierentuinen tot bossen en gezellige dorpjes. Of je nu uit gaat met hele gezin met de kinderen, met zijn tweetjes, in een groep of met de hond, er is genoeg te doen! 

Rust uit tijdens je vakantie

Begin de dag goed in Putten, gelegen in de prachtige natuur van de Veluwe. Wandel, fiets, of rijd rustig langs één van de vele wandel- en fietsroutes of ontdek rustige landweggetjes. De Veluwe biedt prachtige bossen, heidevelden en wild. Naast natuur kan je ook veel mooie dorpjes en steden verkennen. Als culinaire liefhebber kan je genieten van heerlijke streekproducten in de vele horecagelegenheden die de veluwe te bieden heeft. 

Onze accomodatie

Ervaar het zelf

Reserveer je verblijf op de Veluwe en geniet van al het natuurschoon dat de Veluwe te bieden heeft.